Welkom bij Podozorg Nieuwegein!

Gespecialiseerde praktijk voor voetgerelateerde klachten in midden Nederland

Voor al uw voet-, enkel- en houdingsklachten kunt u terecht bij Podozorg Nieuwegein. Wij, Peter en Lisette, zijn twee bevlogen (register) podologen. Na jarenlang werk in zowel de eerste als tweedelijns gezondheidszorg hebben onze kennis en ervaring verenigd. Door onze samenwerking kunnen wij u de beste zorg leveren betreffende onderzoek en behandeling voet-, enkel- en houdingsgerelateerde klachten.

Een (register) podoloog is gespecialiseerd in onderzoek en behandeling van klachten aan voeten en enkels, maar ook de negatieve gevolgen van standswijkingen in het lichaam tijdens het gaan en staan. De verantwoordelijkheid en het kennisniveau die bij ons vakgebied komt kijken wordt door ons serieus genomen.

Onze praktijk is gevestigd in een modern multidisciplinair medisch centrum in Nieuwegein aan de rand van de stad Utrecht. Vanwege een unieke specialisatie van ons beiden in hielpijnklachten mag Podozorg Nieuwegein zich Hielpijncentrum regio Utrecht noemen. U heeft geen verwijzing nodig, wel dient u voor vergoeding aanvullend verzekerd te zijn.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.