Maak een afspraak

Geen verwijzing nodig

Voor een afspraak bij Podozorg Nieuwegein of Hielpijncentrum Utrecht heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig, de zorg is vrij toegankelijk. Vergoeding voor podologie komt uit de aanvullende zorgverzekering.

Telefonisch afspraak plannen

Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak in te plannen. Om een medewerker te spreken kunt u bellen met 085-2736261.

Direct online een afspraak plannen

Snel zelf een afspraak inplannen? Dat kan in onze online agenda. Hierin kiest u een gewenste datum en een tijdstip dat u goed uitkomt. Bent u al een keer in onze praktijk geweest? Dan kiest u voor de optie ‘bestaande patiënt’. Gebruik bij de eerste keer inloggen uw geboortedatum als wachtwoord (dd-mm-jjjj)! U ontvangt een afspraakbevestiging per mail. Zo weet u zeker dat de afspraak gepland staat.

Maak een afspraak

Algemene voorwaarden

Wanneer u een afspraak maakt bij Podozorg Nieuwegein gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Bekijk deze via de onderstaande knop!

Bekijk de algemene voorwaarden

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.