Ontdek wat wij voor uw pijn aan de voet kunnen betekenen!

De eerste stap naar een gezonde voet is het plannen van een consult. Je kunt bij ons zonder verwijzing van de huisarts direct terecht. We zijn geregistreerde podotherapeuten. Het onderzoek, consult en zolen vallen hierdoor onder de aanvullende zorg en worden vaak (gedeeltelijk) vergoed door de zorgverzekeraar. Dit gaat niet ten laste van het eigen risico. Daarnaast kan het gedeelte wat niet vergoed wordt (eigen bijdrage) fiscaal aftrekbaar zijn.

Telefonisch een afspraak plannen

Natuurlijk is het ook mogelijk om telefonisch een afspraak in te plannen. Om een medewerker te spreken kun je bellen met 085-2736261.

Direct online een afspraak plannen

Snel zelf een afspraak inplannen? Dat kan in onze online agenda. Hierin kies je een gewenste datum en een tijdstip dat je goed uitkomt. Bent je al een keer in onze praktijk geweest? Dan kies je voor de optie ‘bestaande patiënt’. Gebruik bij de eerste keer inloggen je geboortedatum als wachtwoord (dd-mm-jjjj)! Je ontvangt een afspraakbevestiging per mail. Zo weet je zeker dat de afspraak gepland staat.

Maak een afspraak

Algemene voorwaarden

Wanneer u een afspraak maakt bij Podozorg Nieuwegein gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden. Bekijk deze via de onderstaande knop!

Bekijk de algemene voorwaarden

Bereikbaarheid

Podozorg Nieuwegein is gevestigd in het multidisciplinair paramedisch centrum de Galecopperboog.  De praktijk bevindt zich in de wijk Galecop in het noorden van Nieuwegein tegen Zuid-Utrecht aan. Op slechts 5km afstand van het centrum van Utrecht is onze locatie goed te bereiken op de fiets. Niet alleen vanuit Nieuwegein, IJsselstein maar ook Utrecht. Als u met het openbaar vervoer komt dan is de dichtstbijzijnde bushalte Galecopperdijk Nieuwegein op 500 meter loopafstand. Met de auto is de praktijk makkelijk te bereiken vanwege de ligging naast afslag 16 van de A12 oftewel de zuidelijke ring van Utrecht. Voor het gebouw kunt is plaats genoeg om uw fiets of auto te parkeren. Dit is gratis.

Onze praktijk bevindt zich op de eerste etage. Deze is bereikbaar zowel met de trap als een lift. We delen deze etage met Fysiotherapie Ron van Leeuwen Galecop. Neemt u rustig plaats in de wachtkamer, u hoeft zich niet te melden.

Wordt uw behandeling vergoed?

Bij de meeste zorgverzekeraars betaalt u aan de podotherapeut alleen de eventuele eigen bijdrage. Wordt uw behandeling volledig vergoed, dan betaalt u natuurlijk helemaal niets. U hoeft de behandeling dan ook niet voor te schieten, uw podotherapeut declareert rechtstreeks bij uw zorgverzekeraar.

Lees meer over vergoedingen

Onze patiënten aan het woord

Lees alle ervaringen

arrow_circle_left
 • format_quote

  Ervaring van Herman

  “Een lastig te peilen kwaal waar de podoloog net zo lang aandacht aan heeft besteed tot het duidelijk werd waar ik precies last van had.”

 • format_quote

  Ervaring van Hulya

  “Na ongeveer twee maanden werd mijn pijn veel minder. Ik kan nu om de dag ongeveer 13 km lopen!”

 • format_quote

  Ervaring van Gerda

  “De podoloog staat altijd voor ons klaar met tips en info en loopt graag een stapje harder voor zijn cliënten.”

 • format_quote

  Ervaring van Joyce

  “Bij Podozorg werd ik goed en deskundig geholpen. Vooraf werd een duidelijke analyse gemaakt van het klachtenbeeld.”

 • format_quote

  Ervaring van Ellen

  “Gisteren heb ik mij opgegeven voor de Vierdaagse en dankzij jouw hulp gaat het zeker goed komen met de voorbereidingen.”

arrow_circle_right

Heeft u last van pijnlijke voeten?

Heeft u last van pijn of andere klachten bij het lopen of staan? U bent niet de enige!

In onze Podozorg praktijken doen we dagelijks ervaring en kennis op over een groot aantal voetklachten. Deze kennis en ervaring hebben we gebundeld en voor u beschikbaar gesteld.

Alles over voetklachten

Recente publicaties

 • Pijn onder de voorvoet

 • Hielspoor

 • Beknelde zenuw in de voorvoet

 • Pijnlijke achillespees

 • Kromme stand van de teen

 • Bult bij de kleine teen

Recente publicaties

 • 20 juni 2024

  Valpreventie bij ouderen

  Valpreventie bij ouderen: leer hoe podologen en podotherapeuten helpen valincidenten te voorkomen en lees tips voor veilig schoeisel en thuisomgeving.

  Door Ka Ho Liu

 • 30 mei 2024

  Hypermobiliteit en fibromyalgie

  Zorg en zelfzorg bij hypermobiliteit en fibromyalgie, met aandacht voor symptomen en de rol van de podotherapeut / (register) podoloog in de behandeling.

  Door Roy Gieling

 • 06 mei 2024

  Het sinus tarsi syndroom

  Leer alles over het sinus tarsi syndroom: oorzaken, symptomen, en behandelopties voor deze pijn aan de buitenzijde van de enkel.

  Door Erica Last

 • 28 maart 2024

  Het inzetten van e-Health bij voetklachten

  E-Health biedt geavanceerde hulp bij voetklachten, versnelt herstel en verbetert therapietrouw voor duurzame gezondheid.

  Door Jacqueline Lakeman

 • 07 maart 2024

  Voetoefeningen bij hielpijn

  Effectieve rekoefeningen bij hielpijn voor verbeterde lenigheid en klachtenverlichting, aanbevolen door voetspecialisten.

  Door Ellen Karsdorp

 • 25 januari 2024

  Wintersport en voetklachten

  Tijdens de wintersport ontstaan veel voetklachten. Botbreuken, een ski-teen, neuroom van Morton en blauwe- en drukplekken zijn de meest voorkomende.

  Door Gijsbert Lalkens en Frank Henzen