Lisette de Graauw

Even kennismaken

Maak kennis met Lisette de Graauw

“Het menselijke lichaam en bewegen heeft altijd mijn interesse gehad. Aanvankelijk studeerde ik fysiotherapie, maar gaandeweg raakte ik gefascineerd in de voet en enkel. Inmiddels ben ik vele opleidingen en ervaringen rijker. Dit jaar hoop ik af te studeren als MSc Podiatry aan de University of Brighton. Dan mag ik mezelf tot een zeer select gezelschap rekenen met deze titel.

Sinds 2012 werk ik parttime als echografist op de poli houdings- en bewegingszorg bij Bergmanclinics te Naarden. In werk nauw samen met gespecialiseerde orthopeden betreffende diagnostiek, echogeleide injecties en beleid. In mijn dagelijkse praktijk ervaar ik dat echografie een onmisbaar hulpmiddel is om de oorzaak van klachten in kaart te brengen. Ik zie vaak mensen die al jaren met klachten rondlopen. Dat hoeft vaak niet zo te zijn. De juiste diagnose is meestal de sleutel naar de oplossing.

Naast mijn werk op de polikliniek en praktijk verzorg ik onderwijs in ons vakgebied en neem ik eindexamens af.”

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.