Wel of niet opereren?

Operatie vermijden en zorg na een operatie

Pijnklachten aan de voeten kunnen heel hinderlijk zijn, maar gelukkig zijn veel voetklachten op te lossen zonder een operatie. Een operatie moet alleen worden overwogen nadat alle niet-operatieve behandelingsmogelijkheden zijn geprobeerd, of wanneer er geen ander alternatief dan een operatie is. Het is een beslissing die u neemt met de hoop op verbetering van de kwaliteit van leven en niet om mooiere voeten te krijgen.

Binnen Podozorg Nieuwegein is er ruime ervaring op het gebied van voet- en enkelorthopedie door werkzaamheden in de orthopedische polikliniek en door nauwe samenwerking met in voet- en enkelgespecialiseerde orthopeden. Om een operatie te voorkomen kunnen wij samen met u een traject opstarten met behandelingen om uw klachten te verminderen. Indien een operatie noodzakelijk was, dan kunnen wij u in overleg met uw orthopeed begeleiden bij het herstel.

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.