Hielpijncentrum regio Utrecht

Hielpijnexperts werken samen tegen hielpijn

Peter en Lisette zijn beiden opgeleid tot het hielpijnexperts daarom mag Podozorg Nieuwegein zich Hielpijncentrum regio Utrecht noemen. Hielpijnexperts zijn getraind om onderzoek te doen naar hielpijnklachten en werken nauw samen met de specialisten van het hielpijnnetwerk.

Naast lichamelijk onderzoek gebruiken wij ook echografisch onderzoek. Door letterlijk in de hiel te kijken kunnen wij heel nauwkeurig vaststellen welke structuren een rol spelen bij de hielpijn. Bij chronische hielpijnklachten evalueren wij de resultaten van de voorgaande behandelingen. Daarmee wordt duidelijk waarom er niet voldoende herstel is en welke behandelmogelijkheden nog niet zijn ingezet.

Door uitgebreid onderzoek kunnen we maatwerk leveren. Samen met u stellen we een zo optimaal mogelijk behandelplan op. Dat kan betekenen dat wij u zelf behandelen of dat wij u verwijzen naar één van onze gespecialiseerde collega’s. U heeft geen verwijzing nodig, wel dient u voor vergoeding aanvullend verzekerd te zijn.

Naar Hielpijncentrum

Deel deze pagina

Wij delen graag onze kennis

Podozorg Nederland is een groep gelijkgestemde podologen, die samen maar één ding willen: de allerbeste zijn in hun vak. Dat kan alleen bereikt worden als we blijven leren en ontdekken. Daarom delen wij wekelijks onze kennis.